minu_kokaraamat
5,00 €

Ilmunud
11. 2012

Kuidas maitseb ahvisabajook? Millised rannakarbid ei kõlba süüa? Miks peab olema tšilliga ettevaatlik?

Siin kokaraamatus jagavad oma toidutegemise kogemusi „Minu“-sarja autorid, kes, elades võõrsil, õppisid tundma kohaliku köögi maitseid ja toidukultuuri eripärasid. Raamatust leiab rahvusköökide klassikat, kohalike sõprade kodudes maitstud hõrgutiste kirjeldusi ja autorite endi loomingulisi köögikatsetusi. Toidu- ja joogiretsepte on kokku pea kolmekümnest paigast üle maailma. Lisaks veel köögimaailma avardavad, fantaasiat virgutavad toidujutud.

Ükski raamatus välja pakutud roog ei tohiks jääda tegemata vajalike toiduainete puudumise tõttu – kõik retseptide koostisained on Eestis saadaval. Toidud valmistas ja pildistas oma Kalamaja koduköögis Elina Sildre.

Ilmumisandmed

  • Koostaja: Eda AllikmaaToidud valmistas ja pildistas Elina SildreKujundaja: Külli Kuusik

    Kaane maketi autor: Anna Lauk

    Toimetajad: Eda Allikmaa ja Epp Petrone

    ISBN: 978-9949-479-64-1

Kommentaar

  1. Kuna olen Minu – raamatute suur fänn, sain sõbrannadelt sünnipäeva kingiks selle kokaraamatu. Kindlasti hakkan katsetama neid põnevaid retsepte. Kokaraamatu kujundus on 5+

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga