Minu kokaraamat Erinevad autorid

Ilmunud
11.2012

Kuidas maitseb ahvisabajook? Millised rannakarbid ei kõlba süüa? Miks peab olema tšilliga ettevaatlik?

Siin kokaraamatus jagavad oma toidutegemise kogemusi „Minu“-sarja autorid, kes, elades võõrsil, õppisid tundma kohaliku köögi maitseid ja toidukultuuri eripärasid. Raamatust leiab rahvusköökide klassikat, kohalike sõprade kodudes maitstud hõrgutiste kirjeldusi ja autorite endi loomingulisi köögikatsetusi. Toidu- ja joogiretsepte on kokku pea kolmekümnest paigast üle maailma. Lisaks veel köögimaailma avardavad, fantaasiat virgutavad toidujutud.

Ükski raamatus välja pakutud roog ei tohiks jääda tegemata vajalike toiduainete puudumise tõttu – kõik retseptide koostisained on Eestis saadaval. Toidud valmistas ja pildistas oma Kalamaja koduköögis Elina Sildre.

Samalt autorilt:Erinevad autorid

Comments


Külaline
M.
8 years 5 months ago

Kuna olen Minu – raamatute suur fänn, sain sõbrannadelt sünnipäeva kingiks selle kokaraamatu. Kindlasti hakkan katsetama neid põnevaid retsepte. Kokaraamatu kujundus on 5+