Minu kokaraamat Erinevad autorid
11.2012
Kuidas maitseb ahvisabajook? Millised rannakarbid ei kõlba süüa? Miks peab olema tšilliga ettevaatlik?
Siin kokaraamatus jagavad oma toidutegemise kogemusi „Minu“-sarja autorid, kes, elades võõrsil, õppisid tundma kohaliku köögi maitseid ja toidukultuuri eripärasid. Raamatust leiab rahvusköökide klassikat, kohalike sõprade kodudes maitstud hõrgutiste kirjeldusi ja autorite endi loomingulisi köögikatsetusi. Toidu- ja joogiretsepte on kokku pea kolmekümnest paigast üle maailma. Lisaks veel köögimaailma avardavad, fantaasiat virgutavad toidujutud.
Ükski raamatus välja pakutud roog ei tohiks jääda tegemata vajalike toiduainete puudumise tõttu – kõik retseptide koostisained on Eestis saadaval. Toidud valmistas ja pildistas oma Kalamaja koduköögis Elina Sildre.
- Epp Petrone ETV "Ringvaates" "Minu" sarjast
- Raimu Hanson Postimehes kirjastusest ja "Minu" sarjast
- Loomisrõõmu blogis tehti „Minu kokaraamatust” pärit Omaani apelsini-datlikooki
- Kairit Lillepärg kirjutab meie blogis reisikirjanduse laadast ja kokaraamatu esitlusest
- „Minu kokaraamatu” toidutegija ja fotograaf Elina Sildre jagab Postimehes soovitusi isadepäevaks
- „Minu kokaraamatu” toidutegija, stilist ja fotograaf Elina Sildre kirjutab raamatu saamisest
- Blogija Killuke „Minu kokaraamatust”
- Eda Allikmaa kirjutab meie blogis „Minu kokaraamatu” köögipoolest
- Koostaja: Eda AllikmaaToidud valmistas ja pildistas Elina SildreKujundaja: Külli Kuusik
Kaane maketi autor: Anna Lauk
Toimetajad: Eda Allikmaa ja Epp Petrone
ISBN: 978-9949-479-64-1
Läbi müüdud
Kommentaarid
Kuna olen Minu – raamatute suur fänn, sain sõbrannadelt sünnipäeva kingiks selle kokaraamatu. Kindlasti hakkan katsetama neid põnevaid retsepte. Kokaraamatu kujundus on 5+