saladuslikud_e-ained_meie_igapaevatoidus

Ilmunud
06. 2010

Mulle meeldib süüa, ja seejuures hästi süüa. Kahjuks on mul alati kiire ning iga kord ei jõua ise toitu valmistada. Seega ostan aeg-ajalt poest ka valmistooteid. Nii tekkis mul huvi toidus sisalduvate lisaainete vastu – mis need on, milleks neid kasutatakse ning kui ohtlikud või ohutud need tervisele on.

Ma ei ole keemik, kokk ega n-ö roheline. Olen käsitlenud lisaainete teemat just selle külje pealt, milline info on kättesaadav tavalisele inimesele, kes ei ole toiduteadust õppinud, kuid sooviks E-ainetest ja teistest toidule lisatavatest ainetest paremini aru saada.

Aasta kestnud uurimistöö tulemusena sain teada, mida süüa, et oma tervisele head teha, ja mida tervislikku poes ostukorvi tõsta. Minu eesmärk ei ole mitte vabaneda igasugusest keemiast, vaid esialgu jätta kõrvale see kõige halvem, tervisele kõige ohtlikum osa.

Raamatus on lühikokkuvõtted kõige kahjulikumatest lisaainetest. Lõika need välja ja pista rahakotti!

Angelika Erin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga